Dej Bohu šanci, aby mohl konat ve Tvém životě. 
Abys už nemusel/a žít ve strachu a vyčerpání, ale aby každý den byl naplněný Božím požehnáním a vědomím, že jsi Jeho milované dítě, které se na svého Otce může v čemkoli spolehnout. 
Že žádná starost ani smutek není větší než je Hospodin. 

Často nevidíme ovoce své práce a zdá se nám bezvýznamná. Smysl jí však dává její záměr. Pokud vše děláme s myšlenkou na Krista, přinese ovoce. Pokud nám však jde o vlastní prospěch, vlastní pýcha nás začne stahovat do hlubin zoufalství a beznaděje.

V poslední době pozoruji, že mám potřebu konat na vlastní pěst, a to zejména ve chvíli, kdy se mi zdá, že Boží odpověď nepřichází nebo se bojím, že by mohl konat příliš pozdě. Zkrátka potřebuji řešit všechno hned a nejlépe po svém! Upřímně můžu říci, že se mi to zatím ani jednou nevyplatilo. Každá "moje" akce končí závěrem, že jsem vše uspěchala a že nic nedopadlo dobře.
Tyto zkušenosti ale vyvažuje moje "občasná" odevzdanost do Božích rukou. Děje se to zejména ve chvíli, kdy už mi došly veškeré plány a strategie a už jednoduše nevím, co dál. V tu chvíli se začne projevovat Boží moc, protože jsem Mu "konečně" dala prostor. A to se dějí zázraky! Vše jde najednou jako po másle. Sice úplně jinak, než jsem si kdy představovala, ale o to líp.

Chce to jen dvě věci DŮVĚRU a ČAS!

Krásný víkend a buďme trpěliví!